Nog even en het vakantieseizoen komt er weer aan. Een seizoen waar veel mensen altijd weer erg naar uitkijken, omdat ze dan kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. De invulling van een vakantie is voor iedereen weer anders. Dit is uiteraard mede afhankelijk van je wensen en budget. De één gaat graag naar een verre bestemming met het vliegtuig, de ander vindt het heerlijk om te gaan kamperen en weer een ander blijft liever thuis of moet thuisblijven vanwege zijn of haar financiële situatie of zoals nu: de corona crisis. 


Wie je ook bent en wat jouw situatie ook is, je kent vast wel zo'n moment waarop je op weg was ergens naar toe en dat je om welke reden dan ook de weg kwijtraakte. Dit kan zijn toen je op vakantie ging, toen je op weg was naar een sollicitatiegesprek of een andere belangrijke afspraak. Op dat moment ga je op zoek naar iemand die je weer terug kan leiden naar de juiste weg, zodat je alsnog op je plaats van bestemming aan komt. Ja toch? Of blijf je stug volhouden en probeer je zelf de weg weer te vinden? Soms werkt het, maar vaak ook niet. Met alle gevolgen van dien. Je komt te laat op je afspraak, je mist daardoor je kans op die geweldige baan of je verdwaalt hopeloos in voor jou onbekend gebied. Niet handig.  

Ben je ook zo als het om opruimen en organizen gaat? Vraag je tijdig om hulp of laat je de situatie eerst uit de hand lopen voordat je hulp inschakelt? Want professional organizers zijn er niet alleen voor de extreme gevallen hoor. Ze zijn er ook voor mensen die onderweg ergens de verkeerde afslag genomen hebben en die weer even naar de goede weg geleid moeten worden. Vraag dus gerust om hulp! Ook wanneer je echt hopeloos verdwaald bent, kan een professional organizer je weer op de juiste weg leiden. En onthoud: het is geen falen, het is kiezen voor de weg naar een beter en opgeruimder leven. Naar het elke-dag-vakantiegevoel. En dat in je eigen huis (of kantoor)! Wie wil dat nu niet?! slippers aan de lijn

 

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.