• Ben je op zoek naar een handig systeem voor het verwerken van je inkomende post? 
  • Heb je last van al die stapels papier in huis en wil je hiervan af?
  • Vergeet je regelmatig een openstaande rekening (op tijd) te betalen?
  • Wil je graag inzicht in je financiën, zodat je weet wat er maandelijks inkomt en uitgaat en waar je eventueel nog op zou kunnen besparen?
  • Wil je graag je thuisadministratie op orde brengen en bijhouden met een handig en goed werkend systeem?
  • Of zijn er andere dingen met betrekking tot je thuisadministratie waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken?


Ik help je graag!

 

Wat kan ik voor je doen?

  • Persoonlijk coachingstraject thuisadministratie:

In een persoonlijk coachingstraject thuisadministratie gaan we samen bij jou thuis aan de slag met alle papieren in huis en jouw privé administratie. Zo zijn de tips en adviezen die ik geef direct toepasbaar. Samen werken we aan een handig en goed werkend systeem wat bij jou past, zodat je thuisadministratie ook op orde blijft nadat ik weer weg ben en alle papieren een plekje krijgen. Het creëren van overzicht en inzicht in je financiën (door middel van een handig Excel bestand) behoort ook tot de mogelijkheden. Zo raak je nooit meer het overzicht kwijt en betaal je je rekeningen voortaan op tijd. Dit scheelt je een hoop (onnodige) extra kosten en stress. Let op: In verband met de huidige situatie rondom het Corona virus werk ik veelal op afstand, maar op locatie werken is mogelijk. Hierbij houd ik mij aan de richtlijnen van het RIVM die op het moment van onze afspraak gelden. 
Heb je (mogelijk) recht op ondersteuning vanuit de Wmo en woon je in de gemeente Gorinchem of Molenlanden? Dan kan mijn dienstverlening mogelijk ook via de gemeente lopen, want in deze gemeenten ben ik per 2020 geregistreerd als zorgaanbieder voor de Wmo. Je kunt zelf bij de gemeente informeren of je hiervoor in aanmerking komt en of hiervoor een mogelijkheid is. 

  • Online training administratie:

Wil je graag zelf aan de slag met je thuisadministratie, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Denk dan eens aan een online training. Via deze training help ik je je thuisadministratie te organiseren en inzicht en overzicht te creëren in je financiën. Een online training is heel flexibel, je kunt de opdrachten uitvoeren wanneer het jou uitkomt. Online trainingen bied ik niet het hele jaar aan. Houd deze website in de gaten voor meer informatie. 


Alblas Coaching & Organizing is gevestigd in Gorinchem. Gorinchem is een centrale plaats tussen grote steden als Utrecht, Rotterdam, Zaltbommel en Breda en ligt in de directe omgeving van plaatsen als Leerdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Werkendam. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn dienstverlening, neem dan zeker eens vrijblijvend contact met mij op. Dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen en welk traject het beste bij je past. 

 

Wat zeggen klanten over mij?

(recensie via facebook 07-01-2020)

Recensie dienstverlening