• Wil je graag leren plannen, delegeren en prioriteren?
  • Ben je op zoek naar praktische (huishoud)tips voor jouw gezin?
  • Ben je op zoek naar een handig systeem voor het verwerken van je inkomende post? 
  • Heb je last van al die stapels papier in huis en wil je hiervan af of heb je een rommelige kast met administratie die je graag eens zou willen uitzoeken en ordenen?
  • Vergeet je regelmatig een openstaande rekening (op tijd) te betalen?
  • Wil je graag inzicht in je financiën, zodat je weet wat er maandelijks inkomt en uitgaat en waar je eventueel nog op zou kunnen besparen?
  • Wil je graag je thuisadministratie op orde brengen en bijhouden met een handig en goed werkend systeem?
  • Of zijn er andere dingen op het gebied van opruimen en organiseren waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken?


Ik help je graag!

 

Wat kan ik voor je doen?

  • Persoonlijk coachingstraject thuisadministratie:

In een persoonlijk coachingstraject thuisadministratie gaan we samen bij jou thuis aan de slag met alle papieren in huis, jouw privé administratie en/of leren plannen, delegeren en prioriteren. Zo zijn de tips en adviezen die ik geef direct toepasbaar. Samen werken we aan een handig en goed werkend systeem wat bij jou past, zodat je thuisadministratie ook op orde blijft nadat ik weer weg ben en alle papieren een plekje krijgen. Het creëren van overzicht en inzicht in je financiën (door middel van een handig Excel bestand) behoort ook tot de mogelijkheden. Zo raak je nooit meer het overzicht kwijt en betaal je je rekeningen voortaan op tijd. Dit scheelt je een hoop (onnodige) extra kosten en stress. En door een handige persoonlijke planning die voor jou werkt, loop je nooit meer achter de feiten aan.

  • Persoonlijk coachingstraject:

In een persoonlijk coachingstraject gaan we samen aan de slag met datgene waar jij wel hulp bij kunt gebruiken. Heb je bijvoorbeeld een druk gezinsleven en/of heb je moeite met het plannen van taken? Dan gaan we samen aan de slag om dit makkelijker voor je te maken. Ik leer je plannen, delegeren en prioriteren. Ook kan ik je helpen het huishouden te versimpelen. Door middel van organizen, opruimen en handige tips en trucs help ik je om het huishoudelijk werk eenvoudiger te maken en je huis opgeruimder. Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan (vrijblijvend) contact met mij op.


Heb je (mogelijk) recht op ondersteuning vanuit de Wmo en woon je in de gemeente Gorinchem of Molenlanden? Dan kan mijn dienstverlening ook via de gemeente lopen in de vorm van ZIN (zorg in natura) of vanuit PGB, want in deze gemeenten ben ik geregistreerd als zorgaanbieder voor de Wmo. Je kunt zelf bij de gemeente informeren of je hiervoor in aanmerking komt en of hiervoor een mogelijkheid is. 


Alblas Coaching & Organizing is gevestigd in Gorinchem. Gorinchem is een centrale plaats tussen grote steden als Utrecht, Rotterdam, Zaltbommel en Breda en ligt in de directe omgeving van plaatsen als Leerdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Werkendam. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn dienstverlening, neem dan zeker eens vrijblijvend contact met mij op. Dan bekijken we samen wat ik voor jou kan betekenen en welk traject het beste bij je past. 

 

Wat zeggen klanten over mij?

(recensie via facebook 07-01-2020)

Recensie dienstverlening