Als zelfstandig ondernemer kun je veel zelf. Toch kan het je een hoop tijd en geld besparen wanneer je sommige onderdelen van het ondernemerschap uitbesteed aan een andere ondernemer. Denk aan administratie, het maken van nieuwsbrieven of het schrijven van andere zakelijke teksten en berichten op sociale media. Ik help je graag, zodat jij kunt doen waar je hart echt ligt. Let op: In verband met de huidige situatie rondom het Corona virus werk ik momenteel veelal op afstand. Op locatie werken is mogelijk. Hierbij houd ik mij aan de richtlijnen van het RIVM die op het moment van onze afspraak gelden. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Administratie en archivering
Je bent zzp’er geworden, omdat je specialist bent in jouw vakgebied of omdat je je graag bezig houdt met datgene wat je het liefste doet. Dit is meestal niet je administratie. Toch weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om juist ook je administratie en archief op orde te hebben. Overzicht in je administratie en financiën vergroot je draagkracht en versterkt de basis waar vanuit je werkzaam bent als zzp'er. Zomaar wat voorbeelden: je signaleert sneller factur
en die open blijven staan en kunt hier dan ook tijdig actie op ondernemen, je kunt bij een accountantscontrole eenvoudig de benodigde papieren terugvinden en doordat je alles op orde hebt (inclusief je werkplek) bespaar je tijd en geld. Weet je niet hoe je het op orde brengen en op orde houden van deze basis moet vormgeven voor jouw bedrijf? Vanuit mijn ervaring en expertise help ik je hierbij graag. Dit kan zowel op locatie als op afstand als virtual assistent, afhankelijk van de aard van jouw hulpvraag.

Zakelijke teksten en social media
Een goede zakelijke tekst schrijven is nog niet zo eenvoudig. In plaats van hier zelf veel tijd en energie in te steken, kun je dit natuurlijk ook uitbesteden aan iemand die hier ruime ervaring in heeft. Ik neem dit graag voor je uit handen. Ik kan je ondersteunen bij het schrijven van teksten voor je website, reclame uitingen en bijvoorbeeld je nieuwsbrieven. Ook kun je bij mij terecht voor teksten voor op je sociale media. Ik schrijf het bericht, lever dit bij je aan en jij publiceert wanneer je dat wilt. Indien gewenst kan ik ook je social media kanalen voor je beheren, zoals facebook en twitter, zodat je ook hier geen omkijken naar hebt. 

Denk je dat ik wellicht ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Graag tot ziens!