Als zelfstandig ondernemer kun je veel zelf. Toch kan het je een hoop tijd en geld besparen wanneer je sommige onderdelen van het ondernemerschap uitbesteed aan een andere ondernemer. Denk aan administratie, het maken van nieuwsbrieven of het schrijven van andere zakelijke teksten en berichten op sociale media. Ook kan ik je helpen bij het maken van een goede zakelijke planning, zodat jij kunt doen waar je hart echt ligt. Let op: In verband met de huidige situatie rondom het Corona virus werk ik momenteel veelal op afstand. Op locatie werken is mogelijk. Hierbij houd ik mij aan de richtlijnen van het RIVM die op het moment van onze afspraak gelden. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Zakelijke planning
Als zzp'er denk je vaak dat je alles zelf moet doen. Het werk, de administratie, actief zijn op sociale media, je eigen website maken en zo zijn er vast nog meer dingen. Wanneer je dit allemaal leuk vind om te doen en je hebt hier de tijd voor, helemaal prima natuurlijk. Maar wanneer alle ‘moetjes’ datgene wat je het liefste doet in de weg staan, moet je dan nog steeds alles zelf willen doen? Nee! Besteed datgene wat je niet meer zelf kunt of wilt doen uit. Hierdoor houd jij meer tijd over voor dat wat je echt graag doet. Maar uitbesteden kost geld! Ja, klopt. Maar bedenk je dan dit: een professionele website met pakkende teksten levert je nieuwe klanten op, een administratie die op orde is geeft rust, inzicht en overzicht, een goede planning zorgt ervoor dat je taken gedaan krijgt, maar zorgt er ook voor dat je niet overloopt. Dan is de keuze toch snel gemaakt?! Vind je dit lastig? Als professional organizer help ik je graag met het maken van een goede zakelijke planning. Welke taken zijn er, wat moet er eerst gedaan worden, wat moet je zelf doen en wat kun je uitbesteden (en aan wie)? Samen maken we een overzicht en actielijst waar jij direct mee aan de slag kunt.

Administratie en archivering

Je bent zzp’er geworden, omdat je specialist bent in jouw vakgebied of omdat je je graag bezig houdt met datgene wat je het liefste doet. Dit is meestal niet je administratie. Toch weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om juist ook je administratie en archief op orde te hebben. Overzicht in je administratie en financiën vergroot je draagkracht en versterkt de basis waar vanuit je werkzaam bent als zzp'er. Zomaar wat voorbeelden: je signaleert sneller factur
en die open blijven staan en kunt hier dan ook tijdig actie op ondernemen, je kunt bij een accountantscontrole eenvoudig de benodigde papieren terugvinden en doordat je alles op orde hebt (inclusief je werkplek) bespaar je tijd en geld. Weet je niet hoe je het op orde brengen en op orde houden van deze basis moet vormgeven voor jouw bedrijf? Vanuit mijn ervaring en expertise help ik je hierbij graag. Dit kan zowel op locatie als op afstand als virtual assistent, afhankelijk van de aard van jouw hulpvraag.

Zakelijke teksten en social media
Een goede zakelijke tekst schrijven is nog niet zo eenvoudig. In plaats van hier zelf veel tijd en energie in te steken, kun je dit natuurlijk ook uitbesteden aan iemand die hier ruime ervaring in heeft. Ik neem dit graag voor je uit handen via mijn tekstbedrijf Den Ouden Teksten. Ik kan je ondersteunen bij het schrijven van teksten voor je website, reclame uitingen en bijvoorbeeld je nieuwsbrieven. Ook kun je bij mij terecht voor teksten voor op je sociale media. Ik schrijf het bericht, lever dit bij je aan en jij publiceert wanneer je dat wilt. Indien gewenst kan ik ook je social media kanalen voor je beheren, zoals facebook, instagram en twitter, zodat je ook hier geen omkijken naar hebt. Kijk voor meer informatie op www.denouden-teksten.nl

Alblas Coaching & Organizing is gevestigd in Gorinchem. Gorinchem is een centrale plaats tussen grote steden als Utrecht, Rotterdam, Zaltbommel en Breda en ligt in de directe omgeving van plaatsen als Leerdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Werkendam. 
Denk je dat ik wellicht ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan maken we snel een afspraak voor een (online) kennismakingsgesprek. Graag tot ziens!