Mijn naam is Patty den Ouden - Alblas, eigenaar van Alblas Coaching & Organizing. Tevens echtgenote, moeder van drie en freelance tekstschrijver vanuit Den Ouden Teksten. Na jaren in loondienst gewerkt te hebben in diverse administratieve en ondersteunende functies (o.a. bij één van de Big Four), ben ik op 1 juli 2015 gestart met mijn eigen bedrijf op het gebied van organizing, HRM & office support en later ook tekstuele ondersteuning. Een droom die uitgekomen is! Sinds 2019 heb ik me gespecialiseerd in administratieve organizing, organizing tips voor gezinnen en het schrijven van teksten, maar dit neemt niet weg dat ik naast het (meestal) administratieve gedeelte vaak ook nog wel een stukje 'overige organizing' meeneem in het organizing traject. Met Alblas Coaching & Organizing help ik naast particulieren ook zzp'ers om administratief orde op zaken te stellen, een goede planning te maken en ondersteun ik hen in hun dagelijkse werkzaamheden. 


PERSOONGerben en Anneke Fotografie GG090720Rustreinheidregelmaat Opruimcoach Patty 6 bijgewerkt
Ik omschrijf mezelf wel eens als een chaotische perfectionist die van aanpakken weet. Van nature niet de meest ideale combinatie, maar hierdoor weet ik wel wat chaos is en wat het met je doet (zeker wanneer je ook nog eens perfectionistisch bent). En hoe fijn het is wanneer alles op orde is. Zowel zakelijk als privé. Dat zorgt niet alleen voor overzicht en inzicht, maar  bovenal voor rust. 

Woorden die bij mij passen: 
✔ Sociaal, servicegericht en communicatief vaardig
✔ Ondernemend en accuraat
✔ Enthousiast en een harde werker
✔ Integer en betrouwbaar


MOEDER
Als moeder van drie kinderen begrijp ik hoe lastig het kan zijn om alle ballen in de lucht te houden. Werk, de zorg voor de kinderen, sociale verplichtingen, het huishouden, de thuisadministratie. Het lijkt wel of het steeds meer wordt. Hoe fijn is het dan wanneer je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over je financiën en de thuisadministratie, omdat je deze op orde hebt en hiervoor een goed werkend systeem hebt? Ik help je graag bij het op orde brengen hiervan, het verminderen van papieren ballast en het creëren van inzicht en overzicht in je financiën, zodat deze bal eenvoudig in de lucht blijft. Ook help ik je graag bij het maken van een voor jou goed werkende (gezins)planning. 


ONDERNEMER
Als ondernemer begrijp ik dat administratie wellicht niet jouw hoogste prioriteit heeft, maar ik weet dat dit wél heel belangrijk is. Overzicht in je administratie en financiën vergroot je draagkracht en versterkt de basis waar vanuit je werkzaam bent als ondernemer. Zomaar wat voorbeelden: je signaleert sneller facturen die open blijven staan en kunt hier dan ook tijdig actie op ondernemen, je kunt bij een accountantscontrole eenvoudig de benodigde papieren terugvinden en doordat je alles op orde hebt bespaar je tijd en geld. Samen zorgen wij voor een goede basis, zodat jij je kunt richten op het ondernemen en jouw bedrijf. Ook op het gebied zakelijke teksten  en het maken van een goede zakelijke planning zet ik graag mijn kennis en ervaring voor je in. 


Wil je graag nader kennis met mij maken om samen te bekijken wat ik wellicht ook voor jou kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op!

Alblas Coaching & Organizing is gevestigd in Gorinchem.