• Heb je last van stapels papier in huis en wil je hiervan af?
  • Wil je graag zelf je thuisadministratie op orde brengen?
  • Wil je graag inzicht in je financiën, zodat je weet wat er maandelijks inkomt en uitgaat?
  • Wil je tips en meer over handig administreren?

Als je één van bovenstaande vragen met “JA” kunt beantwoorden, dan is deze online training geschikt voor jou. Maar ook als je graag meer wilt weten en leren over administratie en financiën, kun je deelnemen aan de online training Administratie voor Particulieren. Aan de hand van tips, een quiz, handige hand-outs, bestanden en nuttige informatie leer ik je stap voor stap om je administratie op orde te brengen en te houden en overzicht en inzicht te krijgen in je financiën.


Reactie van cursist M: "Wat fijn dat je het allemaal zo gestructureerd leert."Aanbod

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, tips, informatie en meer leer ik je stap voor stap om je administratie op orde te brengen en te houden in overzicht en inzicht te krijgen in je financiën. Dit doe ik door middel van e-mailcoaching. Je ontvangt vier weken lang elke dag (behalve in het weekend) een e-mail met daarin tips, informatie, huiswerkopdrachten en meer.  

Start training
De cursus start direct na jouw aanmelding of op de gewenste startdatum. Je kunt dus geheel zelf bepalen wanneer je de cursus wilt volgen. 

Kosten
De kosten van deze online training bedragen € 45,00 zonder BTW. 

Aanmelden
Wil je graag deelnemen aan deze online training of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt bij aanmelding een bevestiging van inschrijving en nadere informatie over je deelname aan de online training. Weet jij van jezelf dat je meer baat hebt bij een persoonlijk begeleidingstraject? Neem dan contact met mij op voor een coachingstraject administratie. Dit kunnen wij vanwege corona ook online opstarten. 

Tot slot
Hierbij nog even alle voordelen van deelname aan deze online training op een rijtje:

online training administratie

  • Je hebt voor een vast bedrag een stok achter de deur én professionele coaching van een thuisadministratie organizer, zodat je nu toch echt eens aan de slag kunt gaan met alle papieren in huis en/of het op orde brengen van je administratie.
  • Je krijgt tijdens de training veel tips en praktische informatie die je direct in de praktijk kunt brengen, ondersteund met handige herbruikbare documenten. 
  • Het levert je besparingen op, omdat openstaande rekeningen niet meer worden vergeten, je door het hebben van overzicht in één opslag ziet of je bijvoorbeeld dubbel verzekerd bent en omdat je door minder papier in huis ook minder opslagmateriaal nodig hebt. Misschien kan er zelf wel een kast op Marktplaats!
  • De training is opbouwend en motiverend om aan de slag te gaan.
  • De opdrachten van deze training hoeven niet op een vast tijdstip uitgevoerd te worden, dus de training is flexibel te volgen. Vanwege het programma en het effect wat je wilt bereiken is het wel aan te raden om bij te blijven met het uitvoeren van de opdrachten die ik je tijdens de training geef.