Om overzicht en inzicht te krijgen in je financiën is het belangrijk dat de basis op orde is. Maar hoe creëer je een goede basis en zorg je dat deze op orde blijft? Daarbij help ik je graag in deze online cursus. In verschillende lessen leer ik je stap voor stap hoe je dit doet. Tevens ontvang je tijdens de online cursus handige bestanden van mij, zoals een Excel bestand waarin je je inkomsten en uitgaven kunt invullen en help ik je met het opzetten en leren gebruiken van dit bestand voor jouw situatie. Zo creëren we samen een fijne basis en krijg en houd je (indien je je Excel bestand ook regelmatig bijwerkt uiteraard) op deze manier inzicht en overzicht in je financiële situatie.

Voor wie is deze online cursus geschikt?
Voor iedereen die een goede basis wil creëren voor zijn of haar financiële thuisadministratie. 

Hoe is de online cursus opgebouwd?
De online cursus bestaat uit 8 lessen die volledig online en op je eigen tijd te volgen zijn. Zo kun je aan de slag wanneer het jou uitkomt. De verwachte tijd die je ongeveer kwijt zult zijn aan de cursus is 9 uur. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw studietempo. 

Wat zijn de kosten?
De online cursus Je financiële basis op orde kost € 55,00 zonder BTW. Meld je je voor 1 mei 2020 aan als deelnemer? Dan profiteer je tijdelijk van € 10,00 korting en betaal je slechts € 45,00 zonder BTW. 

Hoe kan ik me aanmelden?
Aanmelden kan via deze link. Liever eerst een proefles bekijken? Ook dat kan! Klik dan hier. Graag tot ziens! Disclaimer: Wanneer je de stappen van deze online cursus goed volgt, maak je een goede basis voor je financiële administratie. Het is vervolgens aan jou om ook verstandige financiële beslissingen te nemen, eventueel in overleg met een professional. Alblas Coaching & Organizing aanvaard dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste beslissingen op financieel gebied.