Administratie 1Je bent ZZP’er geworden, omdat je specialist bent in jouw vakgebied en/of omdat je je graag bezig houdt met datgene wat je het liefste doet. Dit is meestal niet je administratie. Toch weet ik uit ervaring hoe belangrijk het is om juist ook je administratie en archief op orde te hebben. Overzicht in je administratie en financiën vergroot je draagkracht en versterkt de basis waar vanuit je werkzaam bent als ZZP'er. Zomaar wat voorbeelden: je signaleert sneller facturen die open blijven staan en kunt hier dan ook tijdig actie op ondernemen, je kunt bij een accountantscontrole eenvoudig de benodigde papieren terugvinden en doordat je alles op orde hebt - inclusief je werkplek - bespaar je tijd en geld. 

Weet je niet hoe je het op orde brengen en op orde houden van deze basis moet vormgeven voor jouw bedrijf? Vanuit mijn ervaring en expertise help ik je hierbij graag. Dit kan zowel op locatie als op afstand als virtual assistent, afhankelijk van de aard van jouw hulpvraag. 

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • Office Support: denk hierbij aan debiteurenbeheer, facturatie of secretariële ondersteuning.
  • Zakelijke teksten: ik kan jouw zakelijke teksten verzorgen, waaronder de teksten voor je website, reclame uitingen en nieuwsbrieven.
  • Social media beheer: ik kan je social media kanalen voor je beheren, zoals facebook en twitter, zodat jij je volledig kunt richten op het ondernemen.
  • Archivering: het opzetten van een handig en bruikbaar (digitaal) archief voor je documenten door het (samen) ordenen, sorteren en structuren van bestanden, papieren en/of dossiers.


Denk je dat ik wellicht ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Graag tot ziens!