Bent u op zoek naar iemand die met u meedenkt wanneer het om personeelszaken gaat en die u kan adviseren hierover? Wilt u een handig systeem voor het ordenen van uw administratie? Zoekt u iemand die uw zakelijke teksten schrijft? Dit zijn allemaal zaken waarmee ik u van dienst kan zijn.

Onderstaand een overzicht van wat ik zoal voor u kan betekenen. Staat uw hulpvraag hier niet tussen, maar denkt u dat ik u wellicht toch van dienst kan zijn? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op. 

Wat kan ik voor u doen? 

  • Het opzetten, op orde brengen en/of bijhouden van de personeelsadministratie conform de huidige wet- en regelgeving
    Als HR professional begrijp ik als geen ander hoe complex een personeelsadministratie soms kan zijn voor u als werkgever. Daarom ondersteun ik u graag bij bijvoorbeeld het opzetten van de personeelsadministratie en personeelsdossiers conform de huidige wet- en regelgeving (denk hierbij aan de AVG). Ook uw personeelsadministratie bijhouden behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor kunnen we - afhankelijk van uw hulpvraag – een vast moment inplannen. 

  • HR advies bij incidentele vragen of op structurele basis.

  • Social media beheer
    Online naamsbekendheid is belangrijk voor uw organisatie, maar u wilt uw tijd liever aan het ondernemen besteden in plaats van aan sociale media. Heel begrijpelijk. Ik neem het beheer van uw social media kanalen graag voor u uit handen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beheer van uw zakelijke facebookpagina of twitter account. 

  • Tekstuele opdrachten
    Het (incidenteel) verzorgen van teksten voor uw website, reclame uitingen, persberichten, nieuwsbrieven et cetera.


ZZP´er? Kijk dan eens op deze pagina naar wat ik zoal voor u en jou kan betekenen. 


Alblas Coaching & Organizing is gevestigd in Gorinchem. Een centrale plaats tussen grote steden als Utrecht, Rotterdam, Zaltbommel en Breda en in de directe omgeving van plaatsen als Leerdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Werkendam. De dienstverlening kan op locatie plaatsvinden, maar ik kan ook ondersteunen vanuit de rol van virtual assistant (op afstand dus). 


Mocht u geïnteresseerd zijn in mijn dienstverlening, neemt u dan zeker vrijblijvend contact met mij op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden. Graag tot ziens!